Старши треньорът на волейболния Левски Владимир Николов коментира поражението с

...
Старши треньорът на волейболния Левски Владимир Николов коментира поражението с
Коментари Харесай

Владо Николов: За жалост не успяхме да неутрализираме Учиков

Старши треньорът на волейболния Левски Владимир Николов разяснява провалянето с 0:3 гейма от Нефтохимик 2010 (Бургас) в първия мач от 1/4-финалната плейофна фаза на Суперлигата. Наставникът изясни, че възпитаниците му не са съумели да обезвреждат дейностите на Николай Учиков, който поздрави за мощния мач, който изнесе в Бургас.

" Днес не успяхме да лимитираме Учиков. Той направи страховит мач. Реши може би 10 или 11 тежки обстановки. Учиков изигра този мач, като огромен състезател, какъв то е. Поздравления, за което ", стартира Николов пред Диема Спорт 2.

" Не е толкоз елементарно да спреш състезател от класата на Учиков. Моите искания към играчите ми бяха, тъй като се бяхме разбрали какво да вършим, а не го правихме. Много пъти имахме построен добре блок пред Учиков, а той успяваше. Това е класа ".

" Днес и тримата ни крайни нападатели играха по-добре съпоставено с успеха от преди няколко седмици в къщи против този противник. За жал, не успяхме да обезвреждаме Учиков, както в София ".

" Ние и през днешния ден имахме по-добре на начален удар и посрещане от Нефтохимик, само че не успяхме да се възползваме от това. Посрещането е единствено първата част. Тук би трябвало да се отдаде заслуженото, че и Жоро Братоев - направи мощен мач. Успя да извлече максимума ", добави експертът.

" Драматични промени не трябва да вършим преди реванша. Трябва да сме по-съсредоточени в ясните обстановки. При такива на висока топка, би трябвало да обезвреждаме Учиков ".

" В общи линии съм много удовлетворен от играта. Играхме добър волейбол в трите гейма. В първия загубихме на 2 точки, втория поведохме, само че не успяхме д задържим задатъка си. В третия имахме миг на разконцентриране и загубихме две-три топки от ясни обстановки, само че като цяло съм удовлетворен от играта. Тя е близка до това, което можем ", приключи Владо Николов. Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР