Старши треньорът на волейболния Хебър (Пазарджик) Атанас Петров определи сезона

...
Старши треньорът на волейболния Хебър (Пазарджик) Атанас Петров определи сезона
Коментари Харесай

Атанас Петров: Сезонът не може да бъде по-успешен

Старши треньорът на волейболния Хебър (Пазарджик) Атанас Петров дефинира сезона като извънредно сполучлив за отбора му, макар загубата с 0-3 победи от Нефтохимик 2010 (Бургас) на финалния плейоф в Суперлигата на България.

" И трите мача бяхме изрично надиграни, очевидно това са опциите ни по отношение на този тим ", съобщи Петров незабавно след края на последния мач довечера. " Надиграха ни със самочувствие. Не ни стигна убеденост, че може да победим. Нефтохимик през днешния ден бе изключително мощен. Не е единствено до опит, от друтата страна има състезатели, играли на доста високо равнище, национали. Опитвахме всичко, само че в последна сметка бяхме надиграни ", добави още треньорът на Хебър.

" Не мисля, че е натежал тежкият сезон, той бе сполучлив, искахме да покажем най-хубавата си игра в плейофите, мисля, че го направихме. Просто Нефтохимик бе доста по-добър от всички останали ", сподели още Петров.

Атанас Петров не бе доста податлив да разяснява своето бъдеще или това на играчите в Хебър, само че въпреки всичко показа: " Не е в този момент моментът да се разяснява. Разбира се, планът е дълъг, имаме проекти за 4 години. Тази година е крачка напред, следващата година ще търсим още по-голямо размитие. Ние сме втора година в Суперлигата, спечелихме Купата и играем край, по-успешен не може да бъде. Много е добре, че се желаят нашите състезатели от други тимове ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР