Старши треньорът на Вихрен (Сандански) и бивш национал на България

...
Старши треньорът на Вихрен (Сандански) и бивш национал на България
Коментари Харесай

Електричката: Ако паднем от Гибралтар, това ще е върхът, трудно се работи с днешното поколение

Старши треньорът на Вихрен (Сандански) и някогашен национал на България Здравко Лазаров-Електричката приказва в ефира на Sportal.bg по време на предаването " Часът на Трета лига ". Той разяснява идната среща сред неговия отбор и този на Беласица, както и равнището на Трета лига. Електричката засегна и тематиката към националния тим и младото потомство.

" Нямаме болен футболист, готвим се за мача. Има малко терзание, сменя се ситуацията непрекъснато, само че да чукна на дърво в нашия тим нямаме подобен футболист. Наистина Пирин (Разлог) е един доста добър отбор, само че е радостно, че още първоначално вкарахме един гол и по-късно справедливо победихме.

Играхме със Саша Симонович дружно в Славия преди време. Наистина доста добър футболист и стартира добре и в треньорството. Искаха преди време да го отложим мача, отложихме го, макар че бяхме в по-добри условия. Нямам терзания, в случай че си покажем нашата игра, мисля, че ще победим Беласица.

Ние играем всеки мач за победа. Финансово нямаме проблеми и вървим добре. Има 3-4 тима, които сме равностойни и в случай че всичко е както би трябвало, мисля, че сме най-хубавият тим.

Мисля, че Беласица, Кюстендил, Марек и ние сме четерите тима, които ще се борим за Втора лига. Като класа мисля, че ние сме най-добре. Нивото не е паднало, дори мисля, че Югозападната Трета лига е на равнището на Втора лига. От 4-те " В " групи мисля, че нашата е най-равностойна ", съобщи Електричката.

Лазаров разяснява и тематиката за националния тим и по какъв начин се работи с днешното потомство: " Трябва да бием някого, в случай че не можем да бием Гибралтар, това ще е върха на всичко. По наше време такива тимове ги биехме с по 5-6 гола. Сега равнището е паднало и не вървят добре нещата. Надиграват ни тимовете и нещо би трябвало да се промени.

Има момчета от Трета лига, които ми вършат усещане. И в Марек, и при нас, открояват се. Искат обаче доста работа. Наблюдавам ги и при нас младите, гледат да свърши тренировката и бързат с телефоните. Аз повече оставам от тях след подготовка. Опитваме се да им приказваме, само че е доста мъчно с младото потомство ", приключи треньорът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР