Старши треньорът на Верея (Стара Загора) Благомир Митрев остана разочарован

...
Старши треньорът на Верея (Стара Загора) Благомир Митрев остана разочарован
Коментари Харесай

Благомир Митрев: Постигнахме нещо историческо, не търсете интриги с моя смяна

Старши треньорът на Верея (Стара Загора) Благомир Митрев остана отчаян от изявленията в национални и районни медии, че клубът му търси заместител и надали не той към този момент се е дал прошка с работата си. Бившият полузащитник на Нефтохимик съобщи, че в диалози с управлението на Верея е станало ясно, че такива настроения или индикации няма.

" Мисля, че е извънредно време да се види и позитивното, което направи този нов тим, а не непрекъснато да ме " сменят " и да се търсят интриги. Смятам, че постигнахме нещо и то е историческо за млад клуб като Верея. Отборът е шести и ще приключи минимум на тази позиция, което ще бъде най-хубавото класиране в историята на този млад клуб, сподели още Митрев.

Според треньора, за късото време, в което той води отбора, е постигнало класиране за първата шестица напрактика с напълно нов тим.

" Трябва да се регистрира, че тимът съумя да се класира за топ 6 и ще мери сили с най-хубавите български клубове като Лудогорец, ЦСКА, Левски и с обичайни тимове като Ботев и Берое. И в тази компания е Верея. Ние изпреварихме мощни, постоянни клубове като Локомотив (Пловдив), Славия, Черно море, надалеч по-стабилни имена в българската футболна история ", приключи Митрев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР