Старши треньорът на ЦСКА-София Бруно Акрапович изказа мнението си след

...
Старши треньорът на ЦСКА-София Бруно Акрапович изказа мнението си след
Коментари Харесай

Акрапович: Доволен съм от това, с което разполагам в състава

Старши треньорът на ЦСКА-София Бруно Акрапович изрече мнението си след третата контрола на “червените”. Столичния отбор победи Септември (Симитли) с 3:0 по време на лагера си в Турция, а на следващия ден момчетата на Бруно се прибират в България.

“Доминирахме през първото и второто полувреме, имахме много положения, виждах всичко това, което желаех да виждам. Няма по какъв начин да не съм удовлетворен. Трябваше да вкараме и повече, само че момчета са изтощени. Има и причина за това - през вчерашния ден организирахме тежки занятия. Няма контузени и това е най-важното.

Относно Мазику - това ми е концепцията. С него да имаме един човек повече в офанзива, той има офанзивни качества, хубава техника. Защо да не го употребяваме. И Брадли Мазику, и Вион, и Кери ми демонстрират това, което желая да виждам. През първото полувреме дясната ни страна бе по-добре от лявата, а второ бяхме добре и по двете. Трябва последния удар да подобрим. Има здрава конкуренция и това е добре.

Много съм удовлетворен за Смоленски, демонстрира и на тренировки хубави неща. Има качества, изигра доста добър мач. Ще му дадем късмет.

По кондиционно отношение сме тъкмо там, където желаех. Няма контузени, всеки състезател изигра най-малко по едно полувреме, а желаех тъкмо това. След това отиваме в друга фаза - по-интензивна, други неща ще работим там. Всичко, което вършим, има проект, на този миг сме създали това, което би трябвало и сме го създали качествено.

Все повече играчи схващат тъкмо, това което им споделям и играчите го одобряват добре. Сега сме на 70% от подготовката, само че имаме задоволително време, с цел да сме подготвени за първия мач. Мислим, че ще сме подготвени в точния момент.

Кейта имаше фамилни проблеми и му се постановяваше да се прибере до родината. Ще пристигна в идващите дни в София и ще се причисли към нас. Държим връзка непрекъснато с Пардю, обсъждаме, в случай че имаме потребност за нещо, ще го приказваме. Засега съм удовлетворен, само че в случай че има нещо съществено, с което можем да станем по-силни, ще го направим”, съобщи Акрапович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР