Старши треньорът на ЦСКА-София Бруно Акрапович говори преди дербито с

...
Старши треньорът на ЦСКА-София Бруно Акрапович говори преди дербито с
Коментари Харесай

Акрапович: Доволен съм от футболистите, може да реагираме на всичко

Старши треньорът на ЦСКА-София Бруно Акрапович приказва преди дербито с Лудогорец от 19-ия кръг на efbet Лига. Опитният ментор съобщи, че е удовлетворен от представянето на тима.

" Отборът е добре. Играчите се оправят добре. Жеферсон още не е подготвен. С една възможна победа в събота ще излезем преди всичко, работим по проект. Доволен съм от това, което футболистите демонстрират. Мачовете от плейофите са много надалеч, концентрацията е напълно ориентирана към мача в събота ", стартира Акрапович.
" Концентрацията е върху този мач. Ние може да реагираме на всичко, което имат те. Имат самостоятелни качества, имат и недостатъци, които виждаме напоследък. Трябва да обезвреждаме мощните им качества, това е задачата ", добави той.

" Изключително значима беше успеха над Черно море, значими бяха трите точки, защото знаехме и резултата от мача на Лудогорец. Нашата работа е да упражняваме и да се готвим за мачовете. Ако ги пресираме високо може да създадат неточности както в предишния мач, гледаме си нас, физически сме добре готови, противникът може да си е направил изводите. Винаги сме играли добре в Разград с Локомотив, ще се опитаме да го създадем отново ", сподели още треньорът.

" Дисциплината е на равнище. Работата на съдиите не е лесна, моля да се успокоят нещата. Дамбраускас обича да играе шах, аз също. Такива хора е мъчно да ги надвиеш тактически. Дано се получи здрав и първокласен мач, а не тактически, с цел да може да зарадва почитателите в България.

Имаме задоволително играчи, за Кейта не мога да разясня, защото нямам задоволително информация, това не ми е работата. Селекцията в никакъв случай не завършва. Това не е единствено за ЦСКА. Радвам се за всеки един, който има качества и пристигна в ЦСКА. Нидерландският защитник е първокласен състезател. Не е инцидентно, че желаеме да го вземем. Очаквам да го видя през днешния ден на тренировката.

" Искаме да победим и да се качим на върха. Мачът е доста значим и за двата тима, само че до края има доста мачове, които би трябвало да се изиграят. Трудно е да се дават прогнози, ще изчакаме мача и ще забележим ", приключи треньорът на " алените ". efbet Лига 19 кръг, събота 27 февруари  Лудогорец 15:00предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР