Старши треньорът на ЦСКА-София Бруно Акрапович даде пресконференция преди дербито

...
Старши треньорът на ЦСКА-София Бруно Акрапович даде пресконференция преди дербито
Коментари Харесай

Бруно: Ще приема добре Локо на Армията, виртуалната им екскурзия е глупост

Старши треньорът на ЦСКА-София Бруно Акрапович даде конференция преди дербито с Локомотив (Пловдив). Специалистът показа, че не пази неприятни усеща към някогашния си тим и ще ги одобри добре на " Българска войска ".

" Винаги се веселя за всеки мач, още повече за този дуел с Локомотив. Имам доста другари в клуба. Няма отрицателни усеща в мен, веселя се за срещата на следващия ден. Те идват на посетители и ще ги приема добре. Няма да се опитам да изненадам никой. Искам да стане здрав мач.

Изобщо не съм гледал нито една минута от предходните ни дуели. Не мога да не помни нещо качествено, то остава в главата ми незабавно. Аз съм експерт и виждам мачовете, които предстоят. Не би трябвало да се занимавам с предишното. Гледам дуелите напред. Това, което се случи с Лудогорец остава зад нас. Имахме хубави моменти през второто полувреме и ще надграждаме над това.

Надявам се Жеферсон и Пеняранда да са на пейката. Ще забележим дали ще можем да разполагаме с тях. Амос се връща в групата. Имаме конкуренция, което е доста значимо за качеството на игра.

Видях за виртуалната екскурзия на почитателите на Локо Пловдив. За мен това са нелепости и напрежение преди мача. С виртуалните билети е супер, тъй като подкрепяш тима си, само че такива неща не би трябвало да се вършат. Аз съм спокоен. Моята работа е моето занимание. Защитавам специалността си и най-много играчите си.

Винаги споделям, че сме ЦСКА и играем за трите точки. Какво значи рискуване? Искам да спечелим мача и да излезем на терена с нрав на спечелили. Сашо Тунчев работи с мен три години и свършихме хубава работа. Качествено момче и нека да е научил нещо от мен. Не желая всичко да е взел от мен, тъй като той си има свои качества и път. Георги Илиев също е подобен. Имахме доста положителни връзки с него.

Тунчев има качествата да промени нещата и му искам всичко най-хубаво. Утре желая да спечелим трите точки. За мен това е естествен мач: ЦСКА - Локомотив Пловдив. Излизаме за успеха и виждам, че тимът от ден на ден схваща стила и динамичността на играта.

Ще видя по какъв начин се усещат футболистите. Сигурно някой е повече изтощен. Ще преценява на кой да да дам отмора. Ще преценим най-хубавото за тима. Ще изчакам днешната подготовка и ще избера 11-те титуляри ", съобщи Бруно Акрапович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР