Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич заяви, че продължаването на

...
Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич заяви, че продължаването на
Коментари Харесай

Саша Илич: Знаем, че всичко зависи от нас

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич съобщи, че продължаването на отбора в идната фаза от Лигата на конференциите зависи напълно от българския тим.

" Армейците " изгубиха първата среща в София с 0:1.

" Без експанзия не може да се играе футбол. Не зависи единствено от ЦСКА какъв брой ще е нападателен мачът, ами и от съперникът. В главата си имам титулярите, които ще стартират на следващия ден. Сейнт Патрикс играе на своя стадион, има добър резултат от първия мач. Бамба има температура. Не тренира от 4-5 дни, тъй като е болен. Иван Турицов е добре и тренира на цялостни обороти ", съобщи той на конференцията преди дуела.

Наставникът на " алените " възнамерява да наруши отрицателната статистика на клуба в евротурнирите.

" Очаквам да видя нападателен наш отбор, състав който не позволява неточности във значимите моменти. Статистиката непрекъснато се разрушава. Наясно съм, че в последните си визити в Европа нямаме победи, само че не ме тормози. Утре статистиката би трябвало да е на страната на ЦСКА. В нашите глави знаем, че всичко си зависи от нас. Ако играеш добре, почитателите те приветстват. Бил съм футболист и знам това. Сейнт Патрикс е възпитавам тим, който знае по какъв начин да играе за резултат. Има капацитет в някои от техните футболисти ", добави треньорът.

Сблъсъкът сред ЦСКА и Сейнт Патрикс е в четвъртък, 11 август, от 21:45 часа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР