Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич вярва, че отборът му

...
Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич вярва, че отборът му
Коментари Харесай

Саша Илич: Вярваме, че може да бъдем шампиони. Ще се борим докрай

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич има вяра, че тимът му има сили да се пребори за купата. " Червените " се постановиха с 1:0 над Локомотив Пловдив и краткотрайно оглавиха класирането с две точки пред Лудогорец, който на следващия ден гостува на ЦСКА 1948.

" В тези мачове резултатът е най-съществен. Поздравявам моите играчи за метода на игра - с доста експанзия и предпочитание до последната минута. Показахме темперамент, създадохме положения, удовлетворен съм.

ЦСКА е огромен тим, а огромните тимове би трябвало да побеждават, без значение с какъв резултат и даже и да не играят добре.

Вярваме в нашите шансове за купата. Имаме още два доста сложни мача, Лудогорец имат три. Ще се борим до последно. 

Назон има проблеми и не е подготвен да играе 90 минути. Марселино също има проблеми и не искахме да рискуваме с него, по тази причина влезе като запаса. Тобиас Хайнц има фамилни проблеми и се наложи незабавно да отпътува за Норвегия и по тази причина не беше в състава през днешния ден.

Саво Милошевич треньор на Левски? Той от най-хубавите нападатели на Сърбия в последните 20-30 години, страховит футболист. Много добър е и като треньор, имах опция да работя с него в последната ми година като футболист. Нямам нищо срещу повече от нашите хора да дойдат да работят тук и в случай че му се отдаде опция, бих му предложил да пристигна да работи в България ", сподели Саша Илич, предава Българска телеграфна агенция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР