Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев остана много разочарован от

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев остана много разочарован от ...

Любо Пенев: През целия мач съдията имаше ходове, които си ги спазваше


Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев остана много разочарован от изпусната победа над Арда. Двата тима завършиха наравно при резултат 1:1, но Пенев заяви, че за това основна вина има главният съдия на двубоя, който е развалил мача.

„Несъществуваща дузпа. Отново тези тримата. Основно главните съдии се превръща в водещи артисти. Един много добър двубой между два стойностни отбора, не трябва да развалят мача в никакъв случай. Измислена дузпа, абсолютно е. През целия мач съдията си имаше ходове, които си ги спазваше и това го видях до последната минута на мача“.

„Липса на безпристрастен съдия. Това е точното определение. Ще ме питате и за мача. Аз съм доволен от момчетата. Първото полувреме го играхме малко на моменти, на епизоди. Ту сме в мача, ту не сме. Второто полувреме го изиграхме по-добре, на по-високо ниво и съм доволен“.

„Съдиите не трябва да са водещ фактор. Не трябва да ги забелязваме. Това е всеки един мач. Ако имат някакви цели ЦСКА да не играе в Европа, направо да ни изваждат. Не е само на нашите мачове. То не е за първи път да коментирам съдиите. Аз не искам да ги коментирам, но се налага. Това е едно мрънкане, чудеса, страшна работа“.

„Не си спомням за такава статистика, но може да е така. Трябва да е безпристрастен до края на мача. Имах съмнения в самото начало, когато видях наряда и се оказах прав“.

„Остави реванша, той е след три дена. Говорим за този мач. Трябва да се възстановяват момчетата и така. Реваншът няма да избяга. Говорим за нещо, което се случи и не е ок“.

„Отборът играе добре, на ниво. С много ясна идея какво да прави на терена“, заяви Пенев.

Източник: gong.bg