Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев не бе особено словоохотлив

...
Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев не бе особено словоохотлив
Коментари Харесай

Пенев: ВАР се намесва като му е кеф

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев не бе изключително сладкодумен след загубата с 0:2 от Локомотив в Пловдив. Домакините поведоха от дузпа, която бе отсъдена след обзор на обстановката с ВАР.

„ Има и такива мачове, отправихме удари, само че неточни. Трябва да подобрим това ни качество. Това, което видях е, че изиграхме две разнообразни полувреме. Играхме добре през първото полувреме, плътно и дисциплинирано, второто отстъпихме самодейността и това ни попречи да спечелим. Малко се отдръпнахме и спряхме да водим борбата. Ще виждам записа и ще забележим за какво се стигна до това. Ще проучвам видеото и така”, показа Пенев.

„ Ние си се готвим за този мач от няколко дни. Остават още два мача и край, това ни е програмата. В момента нямам никакви искания. ВАР се намесва, когато му е кеф. Ще се веселя той да бъде в услуга на съдиите. Ще се веселя, в случай че е по този начин. Дано да им оказва помощ да бъдат по справедливи и по-безпристрастни.

И на процедура и на доктрина няма да ни повлияе. Не абдикираме от на никое място. Има край и два мача. Има и такива мачове, през днешния ден загубихме”, сподели още експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР