Старши треньорът на ЦСКА Александър Попов говори за Sportal.bg след

...
Старши треньорът на ЦСКА Александър Попов говори за Sportal.bg след
Коментари Харесай

Александър Попов: Мачът с Белогорие е много сериозно предизвикателство за нас

Старши треньорът на ЦСКА Александър Попов приказва за Sportal.bg след формалната подготовка на “червените” в зала “Универсиада” преди утрешния конфликт с съветския гранд Белогорие (Белгород).
 Тренировка на ЦСКА @@@
“Рутинната работа е свършена, имаме задоволителна информация за тима на Белогорие. Потвърди се първичната информация, че това е извънредно класен тим с изключителни характерности, само че несъмнено със своите проблеми. Въпросът е дали ние ще успеем да се възползваме от тях и какъв брой е мощен съперникът ни, преди да е свирил съдията не може да знаем. Наистина е доста съществено предизвикателство за нашите играчи е да играят на такова равнище с такива състезатели. Утре следва доста значима стъпка за самочувствието ни, да забележим къде сме въобще, значим и чакан мач е”, съобщи Александър Попов.
 Тренировка на Белогорие @@@
“Не се колебая, че публиката ще изпълни залата. Първо, с цел да поддържат нас и второ, с цел да видят волейболни звезди. Със сигурност мачът не е за тази зала. Убеден съм, че залата ще бъде цялостна, само че с това разполага София в момента”, добави Сашо Попов.
 Тренировка на ЦСКА @@@

СНИМКИ: МАРИН МАРИНОВ, SPORTAL.BG

ГАЛЕРИЯ - ТУК!!!

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР