Старши треньорът на ЦСКА 1948 Йордан Юруков даде своя коментар

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Йордан Юруков даде своя коментар
Коментари Харесай

Йордан Юруков: Доволен съм, вече мислим за Локо

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Йордан Юруков даде своя коментар след успеха с 2:0 над Монтана. Той съобщи, че към този момент мисли за идния мач с Локомотив (Пловдив) в шампионата за Купата на България.
 ЦСКА 1948 - Монтана @@@

" Няма по какъв начин да не съм удовлетворен, показахме играта, която искахме. Пречупихме съперника с нашето оръжие, владеехме топката, създадохме доста положения, само че съм удовлетворен и на 2:0. Знаехме, че Монтана е добър тим, играят няколко години с един тим, стремим се да изповядваме атакуващ футбол - имаме доста мощни футболисти в офанзива. Вкарахме два гола, изпуснахме още, удовлетворен съм. Работим върху основаването на положения, сътворяваме представление, всеки ден работим, с цел да развием нашата игра.

Монтана е един от положителните тимове, с цел да сме първи, би трябвало да има неизменност. Не разделяме тимовете на мощни и слаби, упражняваме уравновесено и не разделяме тимовете. Дойдох в добре построен тим, не мога да си изкривявам душата, трябваше да надградя малко. Искам моите футболисти да изпитват наслаждение от футбола. Ако кажа, че не проследявам Септември (София), ще излъжа. Хвърлям по едно око на всички, би трябвало да се развиваме всеки божи ден. Вече мислим за мача с Локо Пловдив ", сподели Юруков. Втора лига 21 кръг, четвъртък 27 февруари  ЦСКА 1948 2:0краен резулат  Монтана
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР