Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов изрази увереност, че

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов изрази увереност, че
Коментари Харесай

Треньорът на ЦСКА 1948: Видели сме си грешките

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов изрази убеденост, че отборът му ще покаже радикално друго лице след загубата от ЦСКА с 0:2 през уикенда. Най-младият експерт в елита призна, че са обърнали съществено внимание на позволените неточности и се надява те да не бъдат повторени в идното домакинство на Черно море.

" Очаквам тимът да се вдигне душевен след последния мач и да покаже положително лице. Определено времето ни беше два дни по-малко за нас, опитахме се да поправяме някои неща и се надяваме да се получат ", стартира Панайотов на брифинг.

Той разяснява и мощните резултати на противника: " За мен Илиан Илиев е един от най-хубавите треньори в България. Отборът му постоянно е порядъчен, чакам забавен мач, само че все пак се надяваме да бъдем по-добрият тим и да победим. За мен също беше учудващо предвид на това по какъв начин виждах футболистите си да упражняват. Бях уверен, че ще влезем в мача извънредно стимулирани. Имаше пропуски, анализирали сме, видели сме си грешките. "

" Надяваме се това да се случи. Нормално когато техният тим е граден от дълги години да дойдат и резултатите. За мен е значимо нашият тим да се показа по най-хубавия метод и да излезем спечелили. Георги Русев е подготвен на 100%. Имаме лек проблем с Антонио Вутов, ще решим през днешния ден до края на деня дали ще може да го използваме ", разкри Панайотов.

" Какво значи да повлияят задачите. Те са експерти. Те са тук, с цел да покажат и техните имена, да покажем, че дружно можем да вървим напред. Смятам, че с времето нещата ще се наредят. Винаги един треньор против даден съперник би трябвало да търси изненада. Нормално е всеки един треньор да търси слаби места на съперника. Изминалия мач, който беше, дали ще е същият състава, или не, то към този момент е минало. Не мога да издавам състав и сходни неща, ние ще преценим по какъв начин да се протиповоставим по какъв начин да излезем, с цел да изглеждаме добре. "

" В предния мач тимът отстъпваше в единоборства, противникът беше по-агресивен. Въпреки дребното основани положения имахме обстановки. Надяваме се в този мач да успеем да сме по-ефективни в тези обстановки, сподели още треньорът на ЦСКА 1948.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg