Старши треньорът на Царско село Никола Спасов имаше защо да

...
Старши треньорът на Царско село Никола Спасов имаше защо да
Коментари Харесай

Спасов: Добър резултат за нас, допускаме елементарни грешки

Старши треньорът на Царско село Никола Спасов имаше за какво да бъде удовлетворен след петата точка, която неговият отбор завоюва този сезон. Абсолютният дебютант в елита стигна до 1:1 при гостуването си на Етър в среща от шестия кръг на efbet Лига. Опитният експерт, който пренаписа историята на Черно море преди години, поздрави футболистите си за демонстрирания темперамент в старопрестолния град.

“Определено съм удовлетворен от точката, макар че можеше и да победим. В последна сметка обачеи домакините имаха шансове да вземат трите точки, тъй че резултатът е добър за нас. Получи се равносилен мач, като нашата концепция през цялото време бе да играем намерено и да търсим гола”, разяснява след равенството на “Ивайло” Никола Спасов.

“Хубаво е, че момчетата се раздадоха, само че не съм удовлетворен от множеството неточности през първото полувреме. Голът, който допуснахме, беше подарък за Етър. По доста обикновен метод ни означиха изравнителното попадение. След почивката бяхме надалеч по-уверени във опциите си”, сподели още наставникът на “царете”, който не скри очакванията си Антон Карачанаков да вдигне равнището на отбора му. efbet Лига 6 кръг, петък 16 август  Етър 1:1краен резулат  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР