Старши треньорът на Спортинг (Лисабон) Жорже Жезус беше много доволен

...
Старши треньорът на Спортинг (Лисабон) Жорже Жезус беше много доволен
Коментари Харесай

Жорже Жезус: Изиграхме идеалния мач

Старши треньорът на Спортинг (Лисабон) Жорже Жезус беше доста удовлетворен след домакинската победа с 3:1 над Олимпиакос в Шампионската лига.

Така португалците събраха 7 точки и заемат третото място в класирането на точка зад Ювентус преди последния кръг в група " D ", в който " зелено-белите " гостуват на класиралия се към този момент на осминафиналите Барселона.

Миналогодишният финалист в конкуренцията Юве пък е посетител на Олимпиакос, който към този момент отпадна от конкуренцията.

" Имахме две задания за този мач - да спечелим и да не натоварим съществено играчите, които неотдавна се възвърнаха от контузии. Постигнахме и двете си цели, тъй че можем да определим тази среща като идеална. Гордея се от метода, по който моят тим се показва в груповата фаза на шампионата до момента. Малко хора допускаха, че преди последните дуели към момента ще имаме шансове да се класиране на осминафиналите. Предстои ни тежко посещение на Барселона, само че ние имаме вяра в своята фантазия и отиваме на " Камп Ноу " за победа ", съобщи Жезус.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР