Старши треньорът на Спартак (Москва) Доменико Тедеско разказа за живота

...
Старши треньорът на Спартак (Москва) Доменико Тедеско разказа за живота
Коментари Харесай

Тедеско: Гордея се, че толкова млад водя най-големия отбор в най-голямата страна

Старши треньорът на Спартак (Москва) Доменико Тедеско описа за живота си в съветската столица. Бившият ментор на Шалке 04 показа, че не може и дума да става за съпоставяне сред съветската столица и Гелзенкихен.

" Много ми харесва Москва. Пристигнах тук за първи път три дни преди подписването на контракта и останах впечатлен. В Гелзенкирхен маршрутът ми беше главно от у дома до стадиона. Когато излизах да се разходя, давах по 100 подписа и си правех по 50 фотоси с почитатели. В Москва е друго, тъй като повечерто хора не ме познават и мога умерено да отида, където си желая ", сподели Тедеско.

" Сега ситуаията не е приятна, тъй като съм в града самичък, а фамилията ми е в Германия. Разговаряме по Скайп. Освен мен, в хотела живее единствено един от хората от треньорския щаб. Поне можем да пием кафе дружно. Почти всички заведения не работят, метрото е празно ", изясни младият експерт.

" Спартак е огромен клуб, най-големият в най-голямата страна в света. Да съм треньор на този гранд едвам на 34 години е същинска горделивост за мен ", означи Тедеско.

В момента Спартак заема 7-о място във краткотрайното класиране на РПЛ и е на полуфинал в шампионата за Купата на Русия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР