Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич отдаде заслуженото на тима

...
Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич отдаде заслуженото на тима
Коментари Харесай

Загорчич: Арда заслужава този финал, Славия е далеч от моята визия

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич отдаде заслуженото на отбора на Арда, който се класира за финала на шампионата за Купата на България след минимална победа с 1:0 в „ Овча купел”. Според сръбския експерт призна, че отборът му е доста надалеч от неговата визия. Загорчич обаче бе безапелационен, че ще успее да избави отбора от изпадане.

„ Играхме против мощен тим на Арда. Арда демонстрира и за състезание доста положителни игри. Разделихме полувремената, не успяхме да се възползваме от дузпата. Щеше да бъде по-различно през второто полувреме, в случай че бяхме вкарали. Опитахме през второто полувреме. Имахме греда, имахме такава и през първото полувреме. Арда беше по-силният тим, имаха положения. Арда заслужава този край с показаното от сезона. Играхме на нашия терен, само че не се получиха нещата този път. Когато получихме гол, трябваше да вкараме два. Ако бяхме вкарали дузпата, през второто полувреме щеше да бъде доста по-трудно за Арда. Настроението щеше да бъде друго на полувремето. Щеше да ни би трябвало един гол, който можеше да ни класира за финала”, разяснява той.

„ Нарушено е самочувствието на футболистите поради резултатите през сезона. Опитахме разнообразни схеми по време на мача. Много ми се желае да има по-голяма дисциплинираност, когато владеем топката, да знаме какво да вършим. Липсваше ни експанзия и двете етапи – и в отбрана, и в нападение”, сподели Загорчич.

Не се опасявам. Искам да оказа помощ на на хората, с които работих 3,5 години. Усещам, че ще успеем. Остават ни три мача от постоянния сезон, с още 2-3 тренировки ще се разберем с футболистите. Смятам, че ще демонстрираме неща, които аз изисквам от тях. Много е надалеч от моята визия. Ще се оправим, уверен съм. Има изгубено самочувствие. Трябва да ги вдигнем и няма да има проблем. Не позволявам изпадането. Тази дума не желая да я слушам в съблекалнята”, сподели още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР