Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич направи анализ на първия

...
Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич направи анализ на първия
Коментари Харесай

Загорчич: Не съм доволен от полусезона, очаквах много повече

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич направи разбор на първия полусезон на " белите ", откакто през днешния ден те сложиха завършек на футболната 2018 година в Първа лига с 4:0 над Верея.

" Изиграхме един сериозен мач и бяхме на равнище през 90-те минути. Оттам пристигна и този експресивен резултат, който можеше да бъде и по-голям. Доволен съм като цяло. Това е методът, по който би трябвало да действаме против такива тимове. Надявам се и през втория полусезон да демонстрираме такива игри.

 Славия победи Верея с 4:0
Славия съкруши Верея с погром на " Васил Левски ", заралии ще зимуват на дъното в Първа лига

Илиян Мицански блесна с два гола

През цялата седмица си говорехме да няма подценяване, тъй като дотук доста пъти допуснахме такава неточност. Като цяло не съм задоволен от полусезона ни. Но си има причина и за това - имахме доста контузени. Поради контузиите нямаше конкуренция, а това постоянно е проблем. Очаквах доста повече, само че не се получи. Гледаме напред, имаме вяра в това, което вършим, и се надяваме на добра зимна подготовка.

Трудно е да се приказва за упоритости, само че сигурно ще се опитваме да съкратим изоставането в точките от тимовете от първата шестица. Няма да се предаваме ", разяснява Загорчич пред " Диема спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР