Старши треньорът на Шалке 04 Доменико Тедеско призна, че е

...
Старши треньорът на Шалке 04 Доменико Тедеско призна, че е
Коментари Харесай

Тедеско: Трябваше да играем по-умно в края

Старши треньорът на Шалке 04 Доменико Тедеско призна, че е отчаян от домакинската загуба с 2:3 от Манчестър Сити в първия осминафинал на Шампионската лига. Германците позволиха два късни гола, макар че бяха с човек повече на терена.

" Разбира се, че сме доста разочаровани от резултата, тъй като направихме добър мач. Заслужавахме повече. Момчетата дадоха всичко от себе си, бореха се за всяка топка, бяха уверени, стараеха се да разиграват добре и да не губят елементарно топката. В огромни интервали от мача се отбранявахме добре и успявахме да се противопоставим на този мощен противник, даже бяхме покрай 3:1. Изглеждаше, че мачът върви в наша посока, за първи път от много време и шансът беше на наша страна. Но в края трябваше да бъдем по-умни ", съобщи Тедеско.
We Don't Fear Man City - Schalke 04 Manager Domenico Tedesco tells @omaakatugba pic.twitter.com/vNYW8Jo0x7
— OMASPORTSTV (@omasports_TV) February 20, 2019 " Знаехме, че те ще се опитат да ни притиснат в последните минути, само че за жалост може би и умората си сподели думата. Допуснахме доста непредизвикани неточности при построяването на контраатаките, някои от подаванията ни бяха извънредно неточни, което е неприемливо на това равнище. Късните голове бяха напряко съкрушителни ", добави той. Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 20 февруари  Шалке 04 2:3краен резулат  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР