Старши-треньорът на Шахтьор Донецк е на нивото на този на

...
Старши-треньорът на Шахтьор Донецк е на нивото на този на
Коментари Харесай

Дарио Сърна: Де Зерби е на нивото на Гуардиола

Старши-треньорът на Шахтьор Донецк е на равнището на този на Манчестър Сити, съгласно спортния шеф на украинците - Дарио Сърна, научихме от AS.

„ Де Зерби е на равнището на Гуардиола в действие и концепциите му за играта. Той е млад, гладен и доста упорит. Имаше доста предложения, само че избра нашата “, разяснява именитият хърватин.

Разликата сред тях обаче е, че Гуардиола има финансовите условията, които могат да покрият клубове от ранга на Манчестър Сити, Байерн Мюнхен и Барселона, до момента в който Де Зерби занапред ще потвърждава качествата си в треньорската специалност.

До момента най-високото ходило в кариерата му са трите години в Сасуоло, където надскочи упованията на всички с поредното си довеждане докрай на 8 място в Серия А. Той даже за малко да класира отбора за Лигата на конференции, само че головата разлика бе в интерес на Рома в края на предходната акция.

Италианецът към този момент завоюва първото си значимо отличие с Шахтьор, а точно Суперкупата на Украйна при започване на сезона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР