Старши треньорът на Септември София - Светослав Петров, говори преди

...
Старши треньорът на Септември София - Светослав Петров, говори преди
Коментари Харесай

Светослав Петров: Иска ми се да има още нови, целта е да останем в efbet Лига

Старши треньорът на Септември София - Светослав Петров, приказва преди първата подготовка на отбора за годината. Той разяснява селекцията на отбора, както и задачите за годината. Столичани стартират подготовката си вкъщи, а по-късно следва пътешестване до Турция. 

„ Нашите цели са ясни на всички. Основната ни цел е да продължим да играе футбол, който да радва окото, както и да съхраним мястото си в efbet Лига. Четирима нови имаме в състава, само че и Симеон Александров и Митко Митков са млади. Така че се резервира концепцията на Септември. Имаме много момчета от школа и това е пътят за нашия клуб и ще продължим да си следваме задачите “, стартира Светослав Петров.

„ Имаме много млади футболисти и с мачовете се натрупа неизменност, а то значи класа. Искаме да има развиване на младите футболисти и да няма амплитуди в представянията си. Щастлив съм от изходящите прехвърляния, които вършим, защото момчетата отиват по-големи клубове. Това е добър отзив за нашата работа, както и за тази на ДЮШ на Септември “, разкри старши треньорът на Септември.

„ Селекционният развой остава отворен, само че на този стадий не мога да приказвам за съответни имаме. Нито един треньор, не би се лишил от положителни футболисти. Имаме потребност от още един халф, откакто Красиян Колев напусна “, продължи той.

" На 22-и отпътуваме, имаме 4 контроли там. И след завръщането ще изиграем още един мач, само че зависи от датата за първия ни надзорен мач – дали в петък, уикенда или в понеделник ще бъде той. Най-важното е всички футболисти да са налични и да няма травми и проблеми ".

„ Имаме две контроли в България със Струмска Слава и Спортист Своге, а след това имаме четири контроли в Турция. След завръщането ни според от датата на първия кръг ще изиграем още една контрола против Левски. Всичко зависи от деня на първия ни мач. Най-важното е всички футболисти да бъдат налични и здрави от първия до последния ден. Ако това е по този начин, ще се подготвим добре и ще бъдем в нужната кондиция и психическа резистентност. Всички момчета са налични. Само Мартин Стойчев не е изцяло възобновен “, приключи Светослав Петров.

" Надявам се, че ще има и други нови, с изключение на тези 4, само че не мога да приказвам за имена. На нито една позиция не бих се лишил от качествено попълнение, само че преди всичко може би би трябвало да вземем един халф ".

" Едва ли ще има момчета с наднормено тегло. Контролираме се. И имам вяра, че момчетата ще са изпълнили напътствията за работа сред сезоните. Мартин Стойчев не е изцяло възобновен, а Кристиян Пешов се надявам че скоро ще се причисли към тима. Стойчев като начало ще стартира единствено бегова работа ", приключи Светослав Петров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР