Старши треньорът на руския Урал (Уфа) Константин Сиденко влезе в

...
Старши треньорът на руския Урал (Уфа) Константин Сиденко влезе в
Коментари Харесай

Изказване за Теди Салпаров стана хит в Русия

Старши треньорът на съветския Урал (Уфа) Константин Сиденко влезе в рубриката “Хит-парад на изказванията” на “БИЗНЕС Online” с коментар за дебюта на национала Теодор Салпаров.  Теодор Салпаров донесе победа на Газпром при дебюта си @@@
Новият отбор на Салпаров Газпром-Югра (Сургут) победи като посетител Урал в Уфа с 3:2 (25:23, 24:26, 18:25, 25:23, 15:12) в мача от 5-ия кръг в Суперлигата на Русия, а Теодор Салпаров имаше главен принос за триумфа.  Теди Салпаров носи победа на Газпром при дебюта си (видео + галерия)
“За тях Тео Салпаров пристигна не в най-подходящото време за нас, усили посрещането и в отбрана им помогна”, съобщи Константин Сиденко, което го класира на 5-о място в класацията.
 Теодор Салпаров и Розалин Пенчев в Идеалния тим на 5-ия кръг в Суперлигата на Русия

“Играта беше равна. В края на геймовете малко не ни доближаваше, с цел да ги вземем. В първия гейм в края Салпаров избави две значими топки в отбрана, които ние бяхме длъжни да спечелим. Разбира се, леберото не прави резултата, само че на посрещане той им оказа помощ много”, безапелационен е Сиденко, който е и добър другар с Теодор Салпаров.

 Теодор Салпаров донесе победа на Газпром при дебюта си @@@

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР