Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо накара почитателите на тима

...
Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо накара почитателите на тима
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо пожела в отбора си олимпийски шампион на 100 метра

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо накара феновете на отбора да се чудят дали спринтьорът Ламонт Марсел Джейкъбс би станал футболист от интернационална класа. Португалският специалист показа снимка с олимпийския първенец на 100 метра и изрази увереност, че лекоатлетът би паснал напълно в схемата на Рома.

" Супер бърз, доминиращ, механичен идеален. Може да играе като защитник или нападател... ", написа Моуриньо в публикация в публичните мрежи до снимка с 27-годишния играч един ден след триумфа на Рома с 5:0 над Шахтьор Донецк при представянето на отбора преди новия сезон в Серия А. Джейкъбс е обожател на Рома и получи фланелка с номер 12 по време на визитата си в римския клуб.

Спринтьорът е квалифициран да напусне атлетиката, за да бъде идващото голямо попълнение на Рома това лято, откогато аржентинският нападател Пауло Дибала се причисли към клуба през юли. „ Мога да играя където поискате, тренер ", отговори той на португалския треньор в коментар и сподели обявата в персоналния си профил.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР