Старши треньорът на Ривър Плейт Марсело Гаярдо бе засипан с

...
Старши треньорът на Ривър Плейт Марсело Гаярдо бе засипан с
Коментари Харесай


Старши треньорът на Ривър Плейт Марсело Гаярдо бе засипан с похвали от футболистите и помощниц

Старши треньорът на " Ривър Плейт " Марсело Гаярдо бе засипан с похвали от футболистите и помощниците си, откакто аржентинският гранд победи за повторно в последните четири години с трофея в шампионата Копа Либертадорес.

Във финалната среща " Ривър Плейт " се наложи с 3:1 след продължение над безконечния зложелател " Бока Хуниорс ", а срещата се игра на стадион " Сантяго Бернабеу " в испанската столица Мадрид.

" Със сигурност един ден и той ще напусне клуба, само че сега ще му бъде мъчно да се раздели с нас. Той ни сподели, че желае да остане и да продължи да работи в клуба ", сподели капитанът на тима Леонардо Понсио по адрес на Гаярдо.

Мнозина футболни експерти виждат някогашния халф на Монако и Пари Сен Жермен като идващия от серията сполучливи аржентински мениджъри в Европа след Маурицио Почетино, Марсело Биелса, Диего Симеоне и Сантяго Солари.

" Има три думи, които определеят Гаярдо най-добре. Това са: качество, решителности и деятелност ", сподели помощникът му Матиас Бискай.  " Той има толкоз огромно предпочитание да се развива и да развива другите към себе си. Гаярдо доста, само че прави по този начин, че всеки да дава най-хубавото от себе си ", добави още Бискай.

 Марсело Гаярдо

Гаярдо изгледа от трибуните на " Бернабеу " триумфа на футболистите си, защото към момента изтърпява наказване, наложено му след полуфиналния мач в шампионата с " Гремио ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР