Старши треньорът на Рилки спортист Людмил Хаджисотиров говори след категоричната

...
Старши треньорът на Рилки спортист Людмил Хаджисотиров говори след категоричната
Коментари Харесай

Людмил Хаджисотиров: Надявам се отборът да прогресира още повече

Старши треньорът на Рилки състезател Людмил Хаджисотиров приказва след безапелационната победа над Спартак Плевен със 104:78 в дербито на върха в класирането на НБЛ. Самоковци бяха безпощадни против директния си противник, вкараха 15 тройки от 27 опита и не оставиха никакви шансове на плевенчани в зала “Балканстрой ”.
 Рилски състезател излъга Спартак в Плевен Рилски състезател излъга Спартак в Плевен
“Първо - Спартак ги приветствам, тъй като играят доста добре от началото на сезона. Наистина са приятна изненада. Играчите бяха много съсредоточени върху геймплана ни. Голяма част от него го извършиха и играеха нападателно и мобилизирано. Четяха добре обстановките. Въпреки че вкарахме 104 точки, по-важното беше в отбраната. Задачата ни беше да спрем Мартин Маринов, Николай Маринов и Станимир Маринов и състезателите я извършиха доста добре. Това са трима супер значими играчи за тях, което лимитира тяхното нахлуване. Оттам ни потегли нашата игра в офанзива.

Като цяло няма по какъв начин да не съм удовлетворен от старанието и от играта. Целенасочено атакувахме подкошието им. Когато успееш да лимитираш играта им, това оказва помощ доста и за нашето нахлуване. Хубаво беше, че целият тим е здрав и можехме да се готвим на цялостни обороти. Имаме още двама играчи, които ще се включат - Миро Васов и Йордан Минчев. Работим крепко, имаме съвършени условия и се надявам тимът да прогресира повече и повече ”, сподели Хаджисотиров.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР