Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан ще може да

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан ще може да
Коментари Харесай

Зидан ще разполага с най-доброто за гостуването на "Алианц Арена"


Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан ще може да разчита на всичките си звезди за идния конфликт с Байерн Мюнхен от полуфиналите в Шампионската лига в сряда. В състава на френския експерт след наказване се завръща капитанът на отбора Серхио Рамос, който пропусна реванша с Ювентус.

Основният проблем пред Зидан ще бъде изборът на двамата сътрудници на Кристиано Роналдо в офанзива. Французинът ще би трябвало да избира сред Гарет Бейл, Иско, Карим Бензема, Лукас Васкес и Марко Асенсио, за това кой да стартира измежду титулярите на „ Алианц Арена “. Единствените проблеми пред Зидан за гостуването в Мюнхен са свързани с контузията на Начо Фернандес, който получи разтежение по време на равенството с Атлетик Билбао преди седмица. Бранителят продължава да тренира самостоятелно и към момента не е ясно дали ще бъде подготвен за идния дуел.

Между краткотрайно президентът на Кралския клуб Флорентино Перес призна, че чака нов успех за неговия отбор в най-комерсиалния клубен шампионат. „ Спечелихме два пъти подред Шампионската лига – нещо, което никой различен не бе правил. Триумфирахме в шампионата три пъти в последните четири години, само че нашата цел е да продължаваме да пишем история, съобщи Перес. Знаем, че ни чака мъчно предизвикателство, защото Байерн е доста добър тим, само че съм уверен, че нашите футболисти ще се раздадат до дъно на терена. Освен това разполагаме и с необикновен треньор и имам вяра, че този тим ще направи всичко допустимо, с цел да завоюва още веднъж европейската купа “, добави още той. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР