Старши треньорът на РБ Лайпциг Юлиан Нагелсман разкри, че се

...
Старши треньорът на РБ Лайпциг Юлиан Нагелсман разкри, че се
Коментари Харесай

Нагелсман убеждавал Холанд да избере РБ Лайпциг

Старши треньорът на Република България Лайпциг Юлиан Нагелсман разкри, че се е срещнал с норвежкия младеж Ерлинг Холанд от Ред Бул Залцбург. Футболистът е трансферна цел на доста европейски топ клубове.

" Опитах се да опиша на добър британски концепцията си за футбола. Мисля, че мина сносно, че беше добра сказка. Наистина не можете да кажете доста след сходни срещи, тъй като са по-скоро едностранчиви. Говорите доста като треньор, а играчът и неговият консултант слушат ", съобщи Юлиан Нагелсман.
You can say relatively little after such conversations because they are usually very one-sided. " (2/2) [Kicker] #RBLeipzig #RBSalzburg
— Red Bull Hub (@RedBullHub) December 13, 2019 19-годишният Холанд е вкарал 28 гола в 22 мача през сезона за Република България Залцбург, в това число осем в акцията им в Шампионската лига, която завърши във вторник. Договорът му в Залцбург е до лятото на 2023 година, само че има откупна уговорка от 20 милиона евро.

Нападателят се е срещнал и с представители на Борусия (Дортмунд) в четвъртък, само че шефът на Република България Лайпциг Оливър Минцлаф съобщи, че клубът му е в добра позиция. " Не е нужно да се крием. Имаме приказен треньор, намираме се в страховит град с добър фенски възторг. Играем атрактивен футбол и сме клуб, който предлага благоприятни условия за млади и надарени играчи ", сподели Минцлаф.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР