Старши треньорът на Ралф Рангник настоя, че приоритет за него

...
Старши треньорът на Ралф Рангник настоя, че приоритет за него
Коментари Харесай

Рангник с нов коментар за Роналдо, CR7 получил светкавичен отговор на свой въпрос

Старши треньорът на Ралф Рангник настоя, че приоритет за него постоянно ще бъде колективът, а не характерността, по време на конференцията си преди семейството на Уест Хям от (22 януари).
Отговаряйки на въпрос на публицист за обстановката с Кристиано Роналдо, разразила се по време на гостуването на Брентфорд, когато CR7 бе сменен, опитният ментор сподели следното:
" Мисля, че не беше нужно да се подвига толкоз доста звук от всичко това. Мога да приказвам само за себе си и за треньорския ми екип. Работата на един управител е да помогне на тима да завоюва три точки и беше видно след последния ни мач (б.р. - 2:2 с Астън Вила), че този път би трябвало да се оправим по-добре ".
" Въпросът беше - кого да заменя? Разбира се, Роналдо е потвърден голмайстор и е футболист, който постоянно желае да играе и да вкарва голове. Но тимът е по-голям от всеки един поотделно - Кристиано, Единсон, Бруно... ", стимулира се Рангник и добави:
" Роналдо ме попита и за какво не съм извадил някой от по-младите играчи. Отговорът пристигна няколко минути по-късно , когато един от тях вкара третото попадение. Може би Кристиано също можеше да вкара този гол, само че във футбола не би трябвало да има `може би` - би трябвало да се взимат верните решения в верния миг ".
За край краткотрайният старши треньор на Манчестър Юнайтед добави, че в последните седмици се следи усъвършенстване в някои аспекти, само че към момента е нужна доста работа, с цел да се затвори разликата с тимовете в челото на класирането.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР