Старши треньорът на призова за съсредоточеност върху предстоящия мач с

...
Старши треньорът на призова за съсредоточеност върху предстоящия мач с
Коментари Харесай

Зидан: Постоянството във футбола е най-трудно

Старши треньорът на прикани за вглъбеност върху идния мач с в събота вечер. „ Белите “ са притиснати от кадрови проблеми, като сигурни отсъстващи за утрешната среща са,, Дани Карвахал, Феде Валверде и. „ Карвахал има контузия и до момента в който не отшумят болките му, ще е по този начин. Тази на Карим се оказа за по-дълго време, само че към този момент е добре. Усещанията на Серхио са положителни “, довери Зизу.

„ Искаме да покажем какъв брой стабилен тим сме, да изиграем мач като този в Милано. Предстои ни нов край в Ла Лига. Алавес ще ни затрудни “, съобщи той. „ Да, от време на време има своенравие, само че това не е поради липса на отговорност. Във футбола може да имаш компликации поради доста неща, а от време на време това даже не може да се изясни. Постоянството във футбола е най-трудно и се опитваме да работим всеки ден, да поддържаме централизация и да вървим нагоре “, сподели експертът.

Запитан дали желае нови попълнения през януари, Зидан отговори: „ Няма да приказвам за това. Ще разгадавам на всички, с които разполагам. Още сме първоначално. Искаме театър, само че доста неща са се трансформирали. За мен е значимо да вардя играчите. Всеки е скъп и когато някой е контузен, аз също пострадвам “, сподели още Зидан. Реал Мадрид приема Алавес на следващия ден от 22:00 часа на „ Алфредо ди Стефано “. Ла Лига 11 кръг, събота 28 ноември  Реал Мадрид 22:00предстои  Алавес
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР