Старши треньорът на призова за съсредоточеност върху предстоящия мач с

Старши треньорът на призова за съсредоточеност върху предстоящия мач с ...

Зидан: Постоянството във футбола е най-трудно.


Старши треньорът на призова за съсредоточеност върху предстоящия мач с в събота вечер. „Белите“ са притиснати от кадрови проблеми, като сигурни отсъстващи за утрешната среща са , , Дани Карвахал, Феде Валверде и . „Карвахал има травма и докато не отшумят болките му, ще е така. Тази на Карим се оказа за по-дълго време, но вече е добре. Усещанията на Серхио са добри“, довери Зизу.

„Искаме да покажем колко солиден отбор сме, да изиграем мач като този в Милано. Предстои ни нов финал в Ла Лига. Алавес ще ни затрудни“, заяви той. „Да, понякога има непостоянство, но това не е заради липса на отговорност. Във футбола може да имаш трудности заради много неща, а понякога това дори не може да се обясни. Постоянството във футбола е най-трудно и се опитваме да работим всеки ден, да поддържаме концентрация и да вървим нагоре“, каза специалистът.

Запитан дали иска нови попълнения през януари, Зидан отговори: „Няма да говоря за това. Ще разчитам на всички, с които разполагам. Още сме в началото. Искаме спектакъл, но много неща са се променили. За мен е важно да пазя играчите. Всеки е ценен и когато някой е контузен, аз също страдам“, каза още Зидан. Реал Мадрид приема Алавес утре от 22:00 часа на „Алфредо ди Стефано“. Ла Лига 11 кръг, събота 28 ноември Реал Мадрид 22:00предстои Алавес

Източник: sportal.bg