Старши треньорът на Португалия Фернандо Сантош не скри задоволството си

...
Старши треньорът на Португалия Фернандо Сантош не скри задоволството си
Коментари Харесай

Ферннадо Сантош: Кристиано е като португалското вино

Старши треньорът на Португалия Фернандо Сантош не скри задоволството си от успеха с 1:0 над Мароко, която изкачи Португалия най-малко краткотрайно на първото място в класирането в група " В ". Победният гол падна още в четвъртата минута на мача, а негов създател стана Кристиано Роналдо.

" Кристиано е като португалското вино и с годините става все по-добър. Той знае по какъв начин да поддържа формата си - непрекъснато се развива и оказва помощ на останалите играчи. Той знае опциите си и какво може да прави. Това, което прави в този момент, е това, което правеше преди 3 или 4 години, и това, което ще прави в идващите няколко години. Но и той има превъзходен треньор в националния тим ", пошегува се Сантош.

" На международното състезание няма слаби тимове и Мароко сподели тъкмо това. Но ние би трябвало да се учим от мачове като този. Днес бяхме положителни в отбрана, само че се нуждаем от повече от това. Трябва да създадем промени и да играем с повече притежаване на топката ", добави треньорът.

" След първите 10-15 минути започнахме да губим въздух, а Мароко ни пресираше доста мощно и това ни затрудни. Мачът си приличаше с този с Испания, само че в последна сметка всичко завърши добре за нас и би трябвало да благодарим на Кристиано за това ", сподели още Сантош.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР