Старши треньорът на подкрепи своя отбор преди съботното домакинство срещу

...
Старши треньорът на подкрепи своя отбор преди съботното домакинство срещу
Коментари Харесай

Симеоне: Никога не е приятно да губиш, но в първенството се справяме много добре

Старши треньорът на поддържа своя тим преди съботното домакинство против. В средата на седмицата " дюшекчиите " позволиха срамна загуба за Купата на краля в Испания от Корнея (0:1). Атлетико е водач в Ла Лига с актив от 38 точки, а вторият има 36 пункта, само че и два мача повече.

" Никога не е прелестно да губиш, само че би трябвало да го забравим и да се съсредоточим върху лигата, където тимът се оправя в действителност добре. Ще гледаме да продължим положителното показване и против Атлетик Билбао. Това е тим, който смени треньора и чакам да стимулира футболистите да играят по метода, по който той обича, както постоянно го е правил ", съобщи Диего Симеоне.

Снеговалежът в Мадрид попречи на футболистите на Атлетико да упражняват през днешния ден. " Вчера тренирахме в студа и снега, и успяхме да се подготвим за мача. Днес не успяхме да упражняваме и ще потърсим верните други възможности, с цел да можем да влезем в играта в най-хубавата форма, която можем, а теренът без подозрение ще бъде подготвен ", добави аржентинецът.

и Хосе Хименес ще бъдат разполагаем, откакто имаха леки контузии. Полузащитникът обаче е навън поради проблеми с бедрото.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР