Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Иво Тренчев не скри задоволството

...
Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Иво Тренчев не скри задоволството
Коментари Харесай

Иво Тренчев: Много важна победа, нуждаем се обаче от още хора

Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Иво Тренчев не скри задоволството си от успеха с 2:1 като посетител на Литекс в среща от петия кръг на Втора професионална лига. Успехът бе първи за “орлетата” през актуалната акция. Тренчев поздрави футболистите си за демонстрирания от тях темперамент, само че не призна, че отборът му се нуждае от още хора, в случай че желае да надгради.

“Нормално бе двата бързи гола, които реализирахме, да окажат въздействие върху настроението на играчите на Литекс. Доволен съм, тъй като имаме много кадрови проблеми, само че въпреки всичко успяхме да спечелим този мач. Много значима победа от психическо естество”, разяснява след дуела Тренчев.

“Няма по какъв начин да не сме щастливи. Положихме неимоверни старания, с цел да победим противника. Литекс е един доста стойностен тим, който предходната година ни победи и в двете срещи. Ако желаеме да надградим още повече обаче, имаме потребност от нови хора”, добави още треньорът на “орлетата”. Втора лига 5 кръг, понеделник 19 август  Литекс 1:2краен резулат  Пирин (Благоевград)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР