Старши треньорът на остана доволен от победата над (2:0) на

...
Старши треньорът на остана доволен от победата над (2:0) на
Коментари Харесай

Пиоли: Имаме огромен потенциал, въпрос на време е да го покажем

Старши треньорът на остана удовлетворен от успеха над (2:0) на старта на сезона в Серия " А " и похвали увереността, с която играха неговите футболисти. И двете попадения за " росонерите " вкара. Шведът откри резултата с глава преди почивката, а малко след нея се разписа от дузпа.

" Когато тимът е квалифициран ментално, тялото и краката не изневеряват. Изправихме се против доста нападателен съперник и мисля, че до втория гол играхме чудесно. Създавахме положения, пресирахме. Има някои зони, в които би трябвало да се подобрим, изключително откакто поведем в резултата ", сподели Пиоли.

15 - Zlatan has been involved in 15 goals in his 16 debut games in the top-5 European Leagues in his career (11 goals, 4 assists). Sprint.
— OptaPaolo (@OptaPaolo) " Златан е същински първенец и го потвърждава всякога, когато излезе на терена, даже в тренировките.
Играем с убеденост, не се плашим да демонстрираме зъби даже и в обстановки, когато сме напрегнат. Тактиката ни работи добре. В по-голямата си част тимът ни е формиран от млади футболисти, които още не са разгърнали цялостния си капацитет. Притежаваме класа, би трябвало обаче да се научим по какъв начин да четем вярно обособените обстановки в мача ", продължи наставникът на " росонерите ".

" Не би трябвало да крием упоритостите си, нашите цели са ясни. Искаме да ставаме по-добри и да се класираме по-напред от предишния сезон, тъй като шестото място не подхожда на клуб като Милан. Предстои ни мач в Лига Европа против Бодьо/Глимт, който няма загуба от 8 месеца. Трябва да се подготвим и да сме оптимално съсредоточени ", добави Пиоли. Серия А 1 кръг, понеделник 21 септември  Милан 2:0краен резулат  Болоня
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР