Старши треньорът на не скри, че съжалява за изпуснатата победа

...
Старши треньорът на не скри, че съжалява за изпуснатата победа
Коментари Харесай

Пирло: Липсата на опит и умората си казаха думата

Старши треньорът на не скри, че съжалява за изпуснатата победа в мача против. " Старата госпожа " стигна единствено до 1:1 в града на Ромео и Жулиета, като рискува да изостане на 10 точки от лидера, в случай че " нерадзурите " завоюват домакинствто си на.

" Знаехме, че мачът ще е тежък, а равенството сигурно е разочароващ резултат за нас. Най-трудното беше да поведем, само че го направихме. За жал, има дребни елементи, които младите футболисти към момента не схващат. Това, както и неналичието на опит, ни костваха изгубените точки ", разяснява Пирло.

FT | Triplice fischio. Finisce in parità.

Vantaggio firmato, pari dei padroni di casa con Barak. [1-1]
— JuventusFC (@juventusfc) " Когато излязохме напред в резултата, трябваше да сме пределно съсредоточени. По-младите като че ли не усетиха, че успеха може и да ни се изплъзне. Казах на и да ги навикват, само че това не беше задоволително. Обмислях да преминем към скица с четирима в отбрана, само че нямах положителни варианти от пейката. След час игра някои от момечетата очевидно се умориха, само че това беше предстоящо ", призна наставникът на Юве.

" Когато престанахме да пресираме, за Верона се отвориха повече пространства. Това е тим, който те принуждава да изразходваш доста сила, а ние играме мачове през три дни и не сме задоволително свежи. Имахме благоприятни условия да вкараме втори гол, само че не ги използвахме. Теренът също не беше в идеално положение. Дали сме подвластни от головете на Кристиано? Опитваме се да работим с това, с което разполагаме. на всеки тим биха липсвали футболисти като и ", означи Пирло. Серия А 24 кръг, събота 27 февруари  Верона 1:1краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР