Старши треньорът на националния тим по художествена гимнастика – индивидуално

...
Старши треньорът на националния тим по художествена гимнастика – индивидуално
Коментари Харесай

Бранимира Маркова: Всичко зависи от момичетата и тяхната подготовка

Старши треньорът на националния отбор по художествена гимнастика – самостоятелно Бранимира Маркова съобщи, че е удовлетворена от представянето на грациите ни на Европейското състезание и насочи погледите към идното Световно.

„ Много съм удовлетворена от девойките, още веднъж демонстрираха, че са един доста мощен тим. Това, което в действителност чаках, съумяха да реализират. Специални поздравления за Боряна Калейн, която в последния ден на финалите на уредите, имаше най-хубаво показване. Два бронзови медала – за нас това значи доста. Смятам, че всяка една от тях при едно положително осъществяване на съчетанията си към този момент видяхме всички, че претендира за доста високи оценки и призово класиране, тъй че сме спокойни”, разяснява Маркова на летище София.

„ Да, мисля, че Невяна след всяко съревнование се усеща по-добре. Смятам, че се усеща по-спокойна. Все отново те организираха една доста добра подготовка, а подготовката ни занапред следва, тъй като най-сериозното съревнование занапред следва. То е Световното състезание в Баку, където бобрата ще бъде в действителност доста сериозна за продобиване на две квоти за Олимпийските игра в Токио”, добави Бранимира Маркова, а запитана какъв брой е сложен изборът от това, че имаме три доста положителни състезателки, тя отговори: „ Така е, мъчно е несъмнено. Всичко зависи от тях и от тяхната подготовка.”

„ Смятам, че виждайки какъв брой са покрай действителното получава на орден и те доста добре знаят, че при едно положително осъществяване биха го взели, усещам, че просто душевен не устоят. Предстоят ни още две надпревари от веригата Гран при. Едното е идната седмица в Холон, а по-късно в Бърно. Имаме една седмица подготовка с Катрин за Европейските игри в Минск. Другите девойки ще починат напълно малко и стартира нашата подготовка за Световното първенство”, приключи Бранимира Маркова.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР