Старши треньорът на националния отбор на Коста Рика по футбол

...
Старши треньорът на националния отбор на Коста Рика по футбол
Коментари Харесай

Треньорът на Коста Рика: Да не навеждаме главите

Старши треньорът на националния тим на Коста Рика по футбол Оскар Табарес съобщи, че загубата от Сърбия с 0:1 в първия кръг от група " Е " на Мондиал 2018 не би трябвало да отчайва играчите.
" Получи се равносилен мач. Трябваше да се възползваме по-добре от обстановките, които създадохме, както го направиха те. Имаме тактически проект и го изпълнявахме, само че те ни вкараха от статично състояние. Този гол промени всичко.
Опитахме да раздвижим играта ни в нахлуване със промените, пробвахме офанзиви по крилата, само че не успяхме да осъществяваме. Вярно е, че заложих на петима в защита, само че бяхме задоволително гъвкави. Не съм склонен, че сме играли прекомерно отбранително. Винаги е значимо да постигнеш добър резултат в първия си мач на огромно състезание. Ние започваме със загуба, само че не би трябвало да навеждаме главите. Нищо не е свършило. Точно това споделих и на момчетата в съблекалнята. Знаем, че в този момент ще ни бъде по-трудно да продължим напред. предстоят ни мачове втория и против шестия в ранглистата на ФИФА, само че не сме се отказали ", съобщи Табарес. ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК! Мондиал 2018 1 кръг, неделя 17 юни  Коста Рика 0:1краен резулат  Сърбия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР