Старши треньорът на националния ни волейболен тим за жени -

...
Старши треньорът на националния ни волейболен тим за жени -
Коментари Харесай

Иван Петков: Трябва да изградим постоянство

Старши треньорът на националния ни волейболен отбор за дами - Иван Петков, приказва пред медиите преди старта на европейското състезание.

" Целите ни за европейското са да се представим по най-хубавия метод. Да заемем мястото, което заслужаваме, като игра и като тим. Надявам се да бъдем в челните позиции. Нека авансово да не се натоварваме с упования, да играем един добър волейбол ", съобщи Иван Петков.

" В момента сме фокусирани за старта на шампионата, а точно мача против тима на Франция. Да забележим до къде имаме сили да стигнем.

Тимът ни е млад, има капацитет, само че този капацитет би трябвало да се покаже в такива моменти като Европейското състезание. Трябва да сме съответни всеки един мач, подготовката досега се организира по един добър метод ", продължи наставникът на българките.

" Най-важно е това, което правихме на квалификацията, най-съществен е идващият мач. Мисля, че в този жанр играем най-добре. Гледаме оптималното показване за всеки мач, класирането и резултатите ще дойдат сами ", добави капитанът на отбора Елица Василева.
 Снимка 439186
Източник:

На въпрос за миналата олимпийска подготовка и играта, която демонстрираха там българските състезателки, селекционерът разяснява, че е видял израстване при младите волейболистки, а за последния мач против отбора на Съединени американски щати съобщи:

" Един мач против Америка, колкото и добре да сме играли, не значи нищо, би трябвало да изградим неизменност. Нашите критерии би трябвало да бъдат по-високи и минимумът ни да не пада. "

Европейското състезание ще се организира в четири страни Турция, Полша, Унгария и Словакия. България попадна в група " А " и ще изиграе своите мачове в Анкара, Турция. Съперниците на нащите девойки са отборите на Турция, Франция, Сърбия, Финландия и Гърция. Шампионатът на Стария континент ще се организира от 23 август до 8 септември.
 Женският народен тим на България победи Румъния в първата контрола
Женският народен тим на България победи Румъния в първата контрола

Елица Василева означи 16 точки
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР