Старши треньорът на Наполи Карло Анчелоти не беше доволен от

...
Старши треньорът на Наполи Карло Анчелоти не беше доволен от
Коментари Харесай

Звезда са професионалисти в бавенето на времето, оплака се Анчелоти

Старши треньорът на Наполи Карло Анчелоти не беше удовлетворен от нулевото тъждество против Цървена звезда на старта на групите на Шампионската лига. Той разкритикува домакините за това, че прекомерно доста са лежали по терена в последния четвърт час, само че имаше рецензии и към своите футболисти.

“Бяхме малко мудни в подаванията и допуснахме повече неточности, в сравнение с трябваше. Вярно е, че загубихме две значими точки, само че групата е доста сложна и ни остават още цели 5 мача. В момента сме втори в групата и няма причина да драматизираме и да гледаме отрицателно на нещата”, съобщи Анчелоти.

“Звезда са експерти в бавенето на времето, виждал съм го и преди. В последните 15 минути не се игра футбол. Не това обаче беше огромният ни проблем, просто трябваше да вкараме най-малко едно от ситуациите си”, под§ерта наставникът на Наполи.

“Инсиние е доста добър на дребни пространства и в новата си роля може да ни даде забавни варианти. Исках да пусна Дрис Мертенс по-рано, още повече в случай, че Алан Маркес към този момент имаше жълт картон и това се отрази на представянето му, само че реших, че е по-добре да изчакам. не ми хареса какъв брой постепенно организирахме офанзивите си, това позволяваше на бранителите на домакините бързо да се подредят”, добави Анчелоти. Шампионска Лига 1 кръг, вторник 18 септември  Цървена звезда 0:0краен резулат  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР