Старши треньорът на Монтана Атанас Атанасов не остана доволен от

...
Старши треньорът на Монтана Атанас Атанасов не остана доволен от
Коментари Харесай

Атанасов: Играхме слабо, форматът на първенството не ми харесва

Старши треньорът на Монтана Атанас Атанасов не остана удовлетворен от играта на неговия отбор след загубата с 1:2 от Славия.

„ Не играхме по метода, по който показвахме до момента. Играхме доста по-слабо от това, което можем. Ситуациите през втората част, две мисля, че положителни обстановки, съвсем 100 процентови, не ги реализирахме. Можехме до хикс да стигнем “.

„ Тони не можа да влезе добре в мача. Не му се получиха нещата и по тази причина го замених. Добър футболист, който във всеки един миг ще ни е доста необходим “.

„ Нормално е да сме обезпокоени, всичко си зависи от нас. Трябва да вземе оптимален брой точки, с цел да се борим за оставане. Потенциалът, който имаме, ще ни доближи, с цел да можем да се преборим “.

„ Няма слаби тимове в групата. И против Черно море ще би трябвало да бъдем оптимално съсредоточени, с цел да излезем с триумф от мача. Всеки един тим може във всяка една среща да излезе с позитивен резултат “.

„ Не ми харесва. 16 тима си е най-хубавият формат, по два мача. Този формат е, меко казано, някаква презумица на някого, който е желал да направи нещо, от което не става нищо “, съобщи Атанасов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР