Старши треньорът на Миньор (Перник) Юри Васев е доволен от

...
Старши треньорът на Миньор (Перник) Юри Васев е доволен от
Коментари Харесай

Юри Васев доволен: публиката на Миньор се е увеличила с повече от 15 пъти

Старши треньорът на Миньор (Перник) Юри Васев е удовлетворен от финалния спринт на " жълто-черните ", класирал ги на пето място в Югозападна Трета лига. Тръгнал нерешително в полусезона, през последните 11 срещи отборът позволи единствено една загуба от Хебър (Пазарджик). Финалният мач против Банско, приключил 4:0 в интерес на перничани, е върхът на напъните ни, сподели наставникът на " чуковете ".

Миньор съумя да запише 10 точки повече от предишния сезон и финишира с еднакъв брой точки с четвъртия в таблицата - Сливнишки воин, само че с по-слаби индикатори в директните дуели.

" Ръководството регистрира и че поради по-добрата игра на отбора публиката е почнала да се връща на стадиона. Докато през есента на мачовете идваха по 70-80 последователи, в този момент на трибуните има по 1000-1500 души ", сподели Васев. Той е удовлетворен от представянето на тима, който след освобождението на 12 играчи през зимата, действително е почнал от нула и в новия си състав е съумял да се сработи. " В лятната пауза ще вземем още 2-3 нови попълнения ", показа старши треньорът.

Перничани ще започват подготовка за новия сезон на 24-ти юни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР