Старши треньорът на Миньор Перник - Христо Янев, поздрави отбора

...
Старши треньорът на Миньор Перник - Христо Янев, поздрави отбора
Коментари Харесай

Христо Янев: Поредица от грешки ни лишиха от важни точки

Старши треньорът на Миньор Перник - Христо Янев, поздрави тима за себераздаването в дуела против Хебър, приключил наедно 2:2. Той обаче остана неудовлетворен от обстоятелството, че в последните мачове са се получили поредност от съдийски неточности, които са лишили Миньор от значими точки.

„ Трудно е, постоянно е мъчно, когато би трябвало да догонваш добре проведен тим. Мога да похваля тима за метода, по който изиграха мача и моментите, през които преминахме дружно. За това, което направиха през второто полувреме, мога единствено да им благодаря. За страдание не трябваше да има такава дузпа. Ако продължа да ги изреждам стават 7-8 мача, в които сме тотално ощетени. Трябва да създадат някакво събиране и да вземат решения в поза на футбола. Просто се случват поредност от неточности, които ни лишават от значими точки “.

„ С доста работа, с отношението на всички в съблекалнята. Всички знаете обстановката, в която заварихме клуба. В момента мястото, което заемаме не го одобряваме като даденост, а се борим всеки ден, с цел да се изкачим в класирането “.

„ Трябва да бъдем реалисти. Нямаме опциите на Септември, Пирин, Хебър, Локомотив София. Тези тимове имат място в елита на българския футбол. Всичко е въпрос на планировка и въпрос на запаси. Хората, които обичат Миньор Перинк и ни оказват помощ финансово, вършат всичко допустимо да променим това, което ще имаме като упоритости за следващата година. Целта беше Миньор да остане в елита на българския футбол. Ние сме тук “, съобщи Янев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР