Старши треньорът на Минесота Тимбъруулвс Райън Сандърс е освободен от

...
Старши треньорът на Минесота Тимбъруулвс Райън Сандърс е освободен от
Коментари Харесай

Минесота Тимбъруулвс освободи старши треньора Райън Сандърс

Старши треньорът на Минесота Тимбъруулвс Райън Сандърс е освободен от отговорностите си. Това разгласи президентът на баскетболните интервенции на клуба Гершон Росас след загубата на "горските вълци " с 99:103 при гостуването на Ню Йорк Никс.

От началото на сезона в Националната баскетболна асоциация Минесота има 7 победи и 24 загуби, с които заема последното място в цялата лига.

34-годишният Сандърс, който е най-младият настоящ старши треньор в НБА, напуща поста с 43 победи и 94 загуби на сметката си. Той застана отпред на отбора през 2019 година след уволнението на Том Тибодо, сегашния треньор на Никс.

По-късно през днешния ден се чака управлението на Минесота публично да разгласи името на новия треньор, само че съгласно медиите в Съединени американски щати това ще бъде Крис Финч, който сега работи като асистент треньор в Торонто Раптърс.

Очакваното предопределение на Финч пък към този момент провокира неодобрение в обществените мрежи, в това число и от страна на водача на Портланд Трейл Блейзърс Деймиън Лилард, който прикани за покачване на Дейвид Вандерпул, който до момента бе част от щаба на Сандърс.

function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР