Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас призна, че очаква различен

...
Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас призна, че очаква различен
Коментари Харесай

Дамбраускас: Очаквам абсолютно различен ЦСКА срещу нас

Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас призна, че чака друг ЦСКА в сряда. Тогава разградчани гостуват на „ Армията “ за първия полуфинал сред двата тима в шампионата за Купата на България. Наставникът на деветкратните първенци даде конференция.

" Очаквам безусловно друг мач от този, който към този момент играхме. Треньорът не е същият, всички знаем какъв вид треньор е и какъв състезател е бил Любослав Пенев. ЦСКА ще бъде с доста по-различно лице. От личен опит знам, че когато пристигна треньор, изповядващ философия за атакуващ футбол, се подвига атмосферата, тъй като играчи от такова равнище постоянно желаят да играят атакуващо. Ние би трябвало да бъдем подготвени да посрещнем всичко, което може да ни даде ЦСКА и да си играем нашата игра “, съобщи литовецът.

" Аз обаче също желая Лудогорец да е деен на терена. Футболистите би трябвало да знаят метода, по който желаеме да играем, да нападаме и да се пазиме. Търсим верния баланс, който да ни донесе триумфа във въпросните мачове. Мачът в сряда е първото полувреме, а второто ще бъде идната седмица. Резултатът от първия мач няма да подсигурява място на финала. Смятам, че успяхме да създадем добър подготвителен развой и подобрихме някои неща. Всички упражняваха добре, само че ни липсваха формалните мачове “, сподели Дамбраускас.

Трима основни футболисти на Лудогорец упражняват с главната група, макар проблемите, които имаха. Решението дали Антон Недялков ще играе против ЦСКА ще бъде взето след утрешната подготовка. Светослав Дяков и Пламен Илиев също са подготвени за дуела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР