Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас коментира успеха над Мура

...
Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас коментира успеха над Мура
Коментари Харесай

Дамбраускас: Олимпиакос не е чак толкова голямо препятствие

Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас разяснява триумфа над Мура с 3:1 от втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Литовецът остана удовлетворен от реакцията на футболистите след изравнителния гол на словенците. Той загатна, че " орлите " няма от кой да се опасяват, визирайки бъдещия противник на отбора в шампионата - гръцкия гранд Олимпиакос. 


" Беше доста мъчно. В Шампионската лига няма по какъв начин да очакваш друго. Реагирахме добре след техния гол, изключително второто поладение обърна мача. Това бяха два доста положителни мача за нас. Мура бяха проведени, с проект. Накараха ни да се усещаме некомфортно, оказаха ни огромен отпор и не се отхвърлиха. Липсваше ни на моменти заостреност, сила. Времето също повлия, беше тежко. Най-важното е, че си гарантирахме европейски футбол до декември ", сподели литовецът.


" Отбелязахме гол в самото начало и бе разумно да имаме както възходи, по този начин и падения в мача. Имахме положителни благоприятни условия и трябваше да поведем с два гола, само че не успяхме. Това са неща, които се случват. Кахлина също ни избави в един или два момента. В последна сметка бяхме уверени, че ще вкараме втори гол и по този начин и стана. Това е ДНК-то на Лудогорец. Най-важното е да не стопираме да търсим гола. С риск да се повторя - търсим притежание на топката, да нападаме и държим нещата под надзор. Щастлив съм, че вкарахме три гола. Опитваме се да преобладаваме с топката, само че в дуелите от Шампионската лига би трябвало да сме още по-добри. Ще стартираме още от на следващия ден да отстраняваме грешките. Имаме ширина в състава, имаме и качество. Опитваме се да проучваме деликатно съперниците си. Ману се появи в края и съм щастлив, че имаме играчи, които да влязат от пейката и да се разпишат. Не мисля, че Олимпиакос е чак толкоз огромно затруднение. Всичко знаем какъв е този тим, само че ние първо ще се подготвим за мача в събота. Бих споделил, че няма тим, от който да се опасяваме, имаме личен жанр и метод на игра ", приключи треньорът
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР