Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас даде обширна пресконференция преди

...
Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас даде обширна пресконференция преди
Коментари Харесай

Дамбраускас отговори на Акрапович, отправи предложение към треньора на ЦСКА

Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас даде обширна конференция преди утрешното дерби с ЦСКА на „ Хювефарма Арена”.

За мен това ще бъде първи мач. Според мен обаче тимовете се познават доста добре. Стиловете на двата тима няма да бъдат разнообразни. Инициативата ще бъде сменяна.Според мен е най-важно да създадем най значимите решения, когато сме под напън. Който се оправи с напрежението, когато е под напън, той ще завоюва мача. Винаги съм спокоен. За всеки треньор е значимо да остане спокоен”, стартира младият експерт.

„ Не мога да разреша на страстите да въздействат преди по време и след мача. Емоциите са много огромни в съблекалнята. Тренираме сносно. Надявам се това да се резервира и през днешния ден. Емоциите би трябвало да бъдат ориентирани в вярната посока.

Ако играчите имат потребност да бъдат стимулирани преди подобен мач, то това значи, че не правят добре работата си и не са на вярното място. Отборът, който управлява по-добре при напън, той ще спечели”, сподели още той.

„ Благодарен съм за думите на Акрапович. Аз също знам за неговата кариера, той също е работил в Хърватия, където е оставил диря. Утре можем да тестваме нашите стилове, нашите хрумвания. По време на мача ще бъдем съперници, след края на срещата остава единствено уважението. Като млад треньор мога единствено да се изучавам от по възрастните треньори. Той е човек, който е оставил сериозна диря в България с Локомотив Пловдив и с метода, по който работи в ЦСКА. В последна сметка всеки ще направи най-хубавото, с цел да може отборът му да завоюва ", добави Дамбраускас.

Очаквайте детайлности!
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР