Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев сподели, че отборът днес

...
Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев сподели, че отборът днес
Коментари Харесай

Генчев: Няма да търсим реванш срещу Ференцварош

Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев показа, че тимът през днешния ден е доста по-добре сработен, спрямо мачовете, които „ орлите” към този момент играха с Ференцварош по-рано през сезона. Наставникът разяснява преди заминаването на отбора за Унгария, че няма да търси реванш, а в противен случай, главната задача на отбора му е да играе добър футбол.

„ Амбициите на тима са огромни, аз персонално чакам на следващия ден да реализираме добър резултат, по-точно да победим и да продължим във възходяща линия, да преследваме задачата си. Няма да търсим реванш в този мач, а добра игра и да покажем същинските си благоприятни условия. Мачовете с Ференцварош, които загубихме са минало, в този момент мачовете са по-различни, тъй като са в групова фаза, з а точки, не са елиминации”, показа Генчев.

Утре Лудогорец излиза против Ференцварош в мач от груповата фаза на Лига Европа. Срещата е от 19.55. В потока българския първенец са още ЦСКА Москва и Еспаньол.

„ Лично аз считам, че тимът си е взел поука от предходните два мача. И в този момент ще успеем да вземе трите точки. Определено тимът ни в този момент е доста по-добре сработен, тъй като привлякохме много нови футболисти. Времето, в което работим дружно, всеки един ден ни дава нужното самочувствие и сработеност, а в предходните два мача не разполагахме с всичките си футболисти.”

„ И двата мача са еднообразно значими, първо мачът с Ференцварош, а по-късно ще мислим за Левски. Ференцварош и ЦСКА Москва играят по радикално друг метод, и е обикновено методът ни да е по-различен”, приключи наставникът на Лудогорец директно преди да се качи на самолета от Варна за Будапеща.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР