Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев заяви след равенството 2:2

...
Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев заяви след равенството 2:2
Коментари Харесай

Петев: Това е загуба

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев съобщи след равенството 2:2 при визитата на ЦСКА 1948, че то е равностойно на загуба. Наставникът акцентира, че виновниците за крайния резултат в дуела са единствено разградчани.

„ Естествено е, че равностойно на загуба. Виновниците сме единствено ние. И при двете обстановки, в които получихме головете – доста груби неточности “, показа Петев. 

„ Очаквахме мача да бъде подобен, какъвто беше. Естествено, че сме разочаровани. Виновниците сме единствено ние. При головете в нашата врата действахме извънредно обикновено “, добави той.

„ Теренът е идентичен и за двата тима. Единствено грешките може да търсим в нас. Не може да върнем нищо. Мачът е в предишното. Трябва да бъдем доста по-убедителни в мачовете, които ни предстоят. “

„ Ние знаехме, че този мач ще бъде радикално друг. Подходихме оптимално добре. “

„ Накрая можехме и да загубим, тъй като ЦСКА имаше една чиста обстановка. “

„ Няма елементарно. Всеки един мач е тежък. Най-важното е в двата мача да съумеем да победим. Нямаме друго решение “, продължи експертът.

„ Очаквам сложен мач против Левски. Левски се намира в едно положително игрово положение. Знаем, че няма да ни е елементарно. Ние би трябвало да поправяме грешките, които допуснахме през днешния ден и в предходните мачове. Надявам се във фаза отбрана да действаме много по-убедително “, сподели още Ивайло Петев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР