Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев не остана доволен от

...
Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев не остана доволен от
Коментари Харесай

Петев: Равният е като загуба за нас

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев не остана удовлетворен от представянето на своя тим след равенството с ФК ЦСКА 1948 в мач от 33-я кръг на efbet Лига. 

" Равенството е равностойно на загуба. Виновниците сме единствено ние. Изключително груби неточности при позволените голове. Отбелязахме два гола, само че не успяхме да съхраним преимуществото и естествено, че не сме удовлетворени. Виновни сме единствено ние. Казах го към този момент. И при двете обстановки, когато допуснахме попадение, действахме доста неприятно и това ни коства да вземем три точки ", стартира Петев.
 ФК ЦСКА 1948 - Лудогорец 2:2 в мач от efbet Лига
Лудогорец спука гума в Бистрица! ФК ЦСКА 1948 препъна " орлите " и остави ЦСКА на върха!

Ивайло Чочев попари първенците с късен гол

" Теренът е идентичен и за двата тима. Грешките можем да търсим единствено в нас и да ги минимизираме в последните два мача и да гледаме да ги избегнем. Лошото е, че във всеки мач позволяваме обикновени неточности. Срещата мина, би трябвало да създадем разбори. Ние знаехме, че този мач ще е радикално друг. Подходихме оптимално добре. Не можеш по подобен метод да допуснеш два гола. Накрая за малко и да загубим мача, защото ЦСКА 1948 имаше
чиста опция ", продължи експертът.

" Няма елементарен мач, всеки един е тежък. Най-важното е да съумеем в двата мача, които останаха, да победим. Очаквам, че ще е сложен мачът с Левски. В положително игрово положение са, няма да е елементарно, само че би трябвало да поправяме грешките от през днешния ден, както и тези от предходните мачове. Надяваме се във фаза отбрана да действаме по-добре, тъй като през днешния ден ни коства доста ", приключи Ивайло Петев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg