Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев коментира победата на неговия

...
Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев коментира победата на неговия
Коментари Харесай

Петев: Левски ни е конкурент за титлата

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев разяснява успеха на неговия тим над Левски с минималното 1:0.

„ Мачът бе изпълнен с доста единоборства и бягане. Чак толкоз футбол нямаше – отстъпи на единоборствата. Зарядът бе огромен и се получи дерби. Използвахме една от нашите обстановки, с цел да вкараме. Днес играхме безгрешно в отбрана, защото в предните мачове загубихме точки от самостоятелни неточности “, стартира Петев. 

„ Неутрализирахме опитите на Левски пред нашата врата. Второто полувреме можехме да развием по-добре и да отбележим втори гол. Трите точки бяха доста значими и съм удовлетворен. Поздравявам всички играчи и публиката. След 4 дни имаме нов мач “, добави треньорът на Лудогорец.

„ Винаги в дербитата и в Европа сме показвали друго лице, в случай че съпоставим някои мачове в шампионата. Изгубихме доста точки в самостоятелни неточности и подценяване на обстановката. Това е нещо, върху което би трябвало да работим “, съобщи още той.

„ Левски повече контролираше топката в междинната зона. Мога да кажа, че в последните 20 метра нямаха чисто състояние. Знаехме, че ще имаме опция да контраатакуване. За наша жал е, че не успяхме да развием нашите офанзиви. На всяка цена бранехме гола, който имахме преимущество “, сподели Петев.

„ За всеки мач се стремим да подхождаме професионално. Дербитата, които са с Левски и ЦСКА, са малко по-специални мачове. Тук беше значимо да бъдем виновни и всеки да даде максимума “, съобщи още експертът.

Той не пожела да разяснява съдийските отсъждания, като съобщи, че има доста повторения, които да бъдат гледани.

„ Естествено, че Левски е съперник. Играе добър футбол. Естествено ги виждам като кандидат за купата. Имат положителни играчи. Има извънредно мачове до края, битката ще е тежка. Това е един мач, който трябваше да спечелим и съм щастлив, че го направихме “, приключи Ивайло Петев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg